Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak naložit amura
- Jak nakreslit dort
- Jak má vypadat životopis
- Jak naklíčit rýži
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak naložit pepř
- Jak upéct česnek
- Jak chovat slepice
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak naklíčit zázvor
- Jak uvařit lososa
- Jak nakreslit miminko
- Jak se hraje bingo
- Jak uvázat šálu
- Jak léčit opar
- Jak jíst avokádo
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak naložit špekáčky
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak dlouho vařit maso