Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak vytvořit graf v Excelu
- Jak jíst chia semínka
- Proč je to topení pod oknem
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak uvařit agar
- Proč je krev červená
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak pěstovat jasmín
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak zjistit eori číslo
- Jak pěstovat jahody
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak uvařit jáhly
- Jak se loupe mango
- Jak naložit zelí
- Jak editovat PDF
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak jíst cottage
- Jak uvařit ovesné vločky