Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak připravit tempeh
- Jak naložit ananas
- Jak zjistit teplotu CPU
- Jak jíst cottage
- Jak uskladnit česnek
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak naklíčit hrách
- Jak nakreslit kytku
- Jak připravit avokádo
- Jak uvařit vývar
- Jak se zbavit blech
- Jak se hraje dáma
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak připravit kaštany
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak jíst chia semínka
- Jak uvařit amura