Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak uvařit rizoto
- Jak zjistit eori číslo
- Jak pěstovat levanduli
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak se zbavit blech
- Jak jíst fíky
- Jak uvázat šátek
- Jak nakreslit želvu
- Jak připravit matcha čaj
- Jak jíst maracuju
- Jak dlouho grilovat lososa
- Jak se zbavit stresu
- Jak nakreslit srdce
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak naložit králíka
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak pěstovat papriky
- Jak uvařit basmati rýži