Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak uvařit noky
- Jak nakreslit oko
- Jak pěstovat citron
- Jak vyčistit odpad
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak připravit flat white
- Jak uvařit rýži
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak nakreslit lebku
- Jak uvařit candáta
- Jak naklíčit sezam
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Proč je buddha tlustý
- Jak uvařit hrách
- Jak lepit tapety
- Jak naložit česnek