Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak jíst zázvor
- Jak připravit špenát
- Jak vyrobit jogurt
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak zjistit název písničky
- Jak žehlit košile
- Jak chytit myš
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak jíst avokádo
- Jak nakreslit lebku
- Jak naložit maso
- Jak dlouho vařit párky
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak nakreslit srdce
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak zjistit DNS
- Jak zpracovat bedly
- Jak pěstovat mátu
- Jak naklíčit červenou řepu