Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak uvařit noky
- Jak chytit kunu
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak jíst sushi
- Jak zjistit majitele domény
- Jak jíst tatarák
- Jak pěstovat gardénii
- Jak zjistit licenční číslo Windows 10
- Jak oloupat mandle
- Jak jíst granátové jablko
- Jak zjistit cholesterol
- Jak zjistit kredit
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak uvařit sojové maso
- Jak naložit žampiony
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak uvařit játra
- Jak uskladnit česnek
- Jak rychle rostou vlasy