1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak pěstovat hyacint
- Jak aktivovat ISIC
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak oloupat mandle
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak jíst nashi
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak jíst maracuju
- Jak vybrat lyže
- Jak opravit odřené boty
- Jak pěstovat řepu
- Jak naložit ořechy do medu
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak krmit štěně
- Jak naložit bůček
- Jak zjistit DNS
- Jak si fénovat vlasy
- Jak pěstovat rukolu