1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak naložit sýr
- Jak uchovat brambory
- Jak oloupat patizon
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak pěstovat estragon
- Jak si čistit zuby
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak vyrobit lampion
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak uvařit rizoto
- Jak vyrobit jogurt
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak pěstovat růže
- Jak léčit průjem
- Jak jíst nashi
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak na rozvod manželství