1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak uvařit sojové maso
- Jak jíst granátové jablko
- Jak uvařit marmeládu
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak naklíčit dýni
- Jak naklíčit pohanku
- Jak pěstovat citron
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak naložit pstruha
- Jak se zbavit stresu
- Jak pěstovat hyacint
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak vyměnit náplň Pilot
- Jak uskladnit česnek
- Proč je buddha tlustý
- Jak připravit štiku
- Jak jíst chřest
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak pěstovat brusinky