1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak připravit pstruha
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak připravit espresso
- Jak nakreslit žábu
- Jak uvařit adzuki
- Jak nastavit lyžařské boty
- Kde bolí žlučník
- Jak nakreslit želvu
- Jak pěstovat astry
- Jak naložit žebra
- Jak naklíčit ředkvičku
- Kde hledat houby
- Jak vyrobit zrcadlo
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak žehlit košile
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak naložit hermelín
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Jak dlouho vařit párky