1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak pěstovat růže
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak pěstovat batáty
- Jak pěstovat mrkev
- Jak naložit chilli papričky
- Jak nakreslit kytku
- Jak pěstovat zelí
- Jak upéct řízek
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak se mluví v…
- Jak dlouho kojit
- Jak hrát šachy
- Jak nastavit normostranu
- Jak chovat slepice
- Jak zálohovat data
- Jak naložit žebra
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak připravit žampiony
- Jak oloupat mandle
- Jak naklíčit lněné semínko