Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak vyčistit myčku
- Jak pěstovat astry
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak nakreslit cop
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak nakreslit ovci
- Jak zhubnout stehna
- Jak naklíčit pohanku
- Jak pěstovat zelenec
- Jak připravit espresso
- Jak naložit papriky
- Jak dlouho vařit párky
- Jak naložit řízky
- Jak pěstovat pažitku
- Jak naložit jehněčí
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Kde pramení Dunaj
- Jak nakreslit ježka