Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak zjistit číslo letu
- Jak připravit matcha čaj
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak naložit divočinu
- Jak připravit krevety
- Jak na octomilky
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak nakreslit medvěda
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak naklíčit roketu
- Jak naklíčit mandle
- Jak třídit odpad
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak uvařit adzuki
- Jak vyrobit razítko
- Jak jíst ramen
- Jak zjistit chlamydie
- Jak pěstovat čínské zelí