Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak vybrat běžky
- Jak vyměnit iPhone
- Jak dlouho vařit květák
- Jak poznat ovulaci
- Jak se správně chovat v lese
- Jak pěstovat zelenec
- Jak uvařit lečo
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak vyrobit adventní kalendář
- Jak se počítají procenta
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak pěstovat amarylis
- Kde pramení Vltava
- Jak pěstovat tymián
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak opravit dveře
- Proč je chléb kyselý
- Jak naložit lososa
- Jak se integruje