Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak pěstovat astry
- Jak dlouho vařit noky
- Jak naklíčit sezam
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak oloupat patizon
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak pěstovat nektarinku
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak naložit papriky
- Jak pěstovat zelenec
- Jak naložit hovězí maso
- Jak uvařit lososa
- Jak se správně chovat v lese
- Jak naklíčit kukuřici