Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak upéct korpus
- Proč je člověk náměsíčný?
- Proč je krev červená
- Jak pěstovat hlívu
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak čistit houby
- Jak jíst fíky
- Jak pěstovat ananas
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak připravit auto na zimu
- Jak uvařit guláš
- Jak řezat sklo
- Jak opravit odřené boty
- Jak uvařit zelňačku
- Jak připravit bulgur
- Jak pěstovat brusinky
- Jak připravit kaštany
- Jak vyčistit žehličku
- Jak opravit odlepenou tapetu