Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak udělat kvásek
- Jak oloupat mandle
- Jak uvařit aspik
- Jak se správně chovat v divadle
- Proč je moře slané
- Jak pěstovat levanduli
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak pěstovat kávu
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak nastavit Google Pay
- Jak jíst chřest
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak uvařit rýži
- Jak naklíčit hrách
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak naklíčit dýni
- Jak dlouho vařit amarant