Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak zjistit DNS
- Jak v Excelu zadat funkci
- Jak naklíčit špaldu
- Jak na letenky
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak nakreslit strom
- Jak opravit hodinky
- Proč je angličtina světový jazyk
- Proč je olivový olej hořký
- Jak naklíčit sezam
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak naložit papriky
- Jak uvařit čočku
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak pěstovat feferonky
- Jak pěstovat zelí
- Jak vyměnit IQOS
- Jak naložit candáta
- Proč je alkohol kalorický?