Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak zjistit DNS
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak naložit panenku
- Jak naložit řepu
- Jak uchovat brambory
- Jak naložit ananas
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak zazimovat muškáty
- Jak opravit odlepenou tapetu
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak pěstovat mango
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak se hraje bingo
- Jak připravit pstruha
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak dlouho štěně kouše
- Proč je salát hořký
- Jak pěstovat chilli
- Jak uvařit celer