Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak pěstovat fíkovník
- Jak připravit steak
- Jak jíst ovesné vločky
- Proč je grep hořký
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak pěstovat batáty
- Jak uvařit candáta
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak naložit řízky
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak si fénovat vlasy
- Jak pěstovat citrusy
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak připravit bedlu
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak pěstovat borůvky
- Jak naklíčit mandle