Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Kde bolí slinivka
- Jak opravit odřené boty
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak léčit dnu
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak dlouho kojit
- Jak připravit bedlu
- Jak uvařit rýži
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak se integruje
- Jak zhubnout stehna
- Jak pěstovat růže
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Kde pramení Vltava
- Jak léčit rýmu
- Jak naložit řepu
- Jak uvařit mák
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak uvařit kuskus