Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak zabalit kufr
- Jak se správně dělá grog
- Jak pěstovat zelenec
- Jak poznat ovulaci
- Jak uvařit chobotnici
- Jak pěstovat feferonky
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak se hraje bingo
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak nakreslit mandalu
- Jak se počítají procenta
- Jak naložit papriky
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak má vypadat životopis
- Jak vyrobit razítko
- Jak upéct chřest
- Jak naložit divočinu