Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak pěstovat citrusy
- Proč je grep hořký
- Jak se zbavit kašle
- Jak naklíčit…
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak upéct žitný chléb
- Jak jíst cottage
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak citovat v textu
- Jak nastavit Google Pay
- Jak se zbavit akné
- Jak naložit králíka
- Jak zpracovat bedly
- Jak pěstovat vřes
- Jak jíst tatarák
- Jak zjistit řidičské body
- Proč je jedna plíce větší
- Jak pěstovat zelí
- Jak uvařit hrách
- Jak dlouho vařit špenát