Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak naklíčit špaldu
- Jak oškubat kachnu
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak jíst ramen
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak udělat karamel
- Jak zjistit název písničky
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak pěstovat batáty
- Jak pěstovat fialky
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak funguje dobírka
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak citovat zákon
- Jak pěstovat dýně
- Jak lepit tapety