Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak uvařit fazole
- Jak se počítají procenta
- Jak vyrobit obálku
- Jak si barvit vlasy
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak naložit nivu
- Jak uvázat šálu
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak pěstovat papriky
- Jak udělat kvásek
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak vyměnit IQOS
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak zjistit barvu auta
- Jak pěstovat cibuli
- Jak naložit králíka
- Jak nakreslit želvu
- Jak uvařit kapustu
- Jak připravit avokádo