Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak pěstovat tymián
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Proč je voda modrá?
- Jak uvařit rýži
- Jak uvařit koprovku
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak opravit akvárium
- Jak vyčistit žehličku
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak uvařit candáta
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak zjistit cholesterol
- Jak umýt žaluzie
- Jak uskladnit česnek
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak připravit humra
- Jak uvařit lečo