Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak pěstovat batáty
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak odstranit rez
- Jak uvařit guláš
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak vyčistit odpad
- Jak dlouho vařit maso
- Jak naložit chilli papričky
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak vyčistit myčku
- Jak naložit utopence
- Jak jíst ramen
- Jak upéct chleba
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak nakreslit ducha
- Jak oloupat patizon
- Jak chovat slepice
- Jak vyrobit obálku