Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak uvázat šálu
- Jak se připravit na pohovor
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak zjistit barvu auta
- Jak nakreslit dort
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak uchovat brambory
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak pěstovat citron
- Jak naložit papriky
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak připravit matcha čaj
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak naložit citrony
- Jak čistit houby
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak opravit brýle
- Jak dlouho vařit těstoviny