Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Kde pramení Dunaj
- Jak naklíčit pohanku
- Jak se zbavit oparu
- Jak se zbavit vší
- Jak na letenky
- Jak pěstovat rukolu
- Jak připravit bulgur
- Jak jíst chia semínka
- Jak šnorchlovat
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak naklíčit mungo
- Jak se počítají Velikonoce
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Proč je rtuť jedovatá?
- Kde pramení Labe
- Jak připravit tempeh
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak uvařit květák
- Jak napsat životopis