1. Před vařením je nezbytné kukuřici pečlivě umyt a nechat odkapat.
2. Poté kukuřici nasypte do hrnce s dostatečným množstvím studené vody tak, aby byla zcela ponořena.
3. Přiveďte vodu k varu a vařte po dobu asi 5 až 7 minut.
4. Nechte kukuřici odkapat a nechte ji trochu vychladnout na pokojovou teplotu.
5. Kukuřice je nyní hotova k servírování nebo dalšímu zpracování.
- Jak naklíčit vodnici
- Jak připravit tempeh
- Jak naklíčit proso
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak funguje dobírka
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak pěstovat rakytník
- Jak pěstovat jasmín
- Jak uvařit mák
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak pěstovat hyacint
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak nastavit normostranu
- Jak naložit amura
- Jak jíst fíky
- Jak zjistit majitele vozidla