1. Před vařením je nezbytné kukuřici pečlivě umyt a nechat odkapat.
2. Poté kukuřici nasypte do hrnce s dostatečným množstvím studené vody tak, aby byla zcela ponořena.
3. Přiveďte vodu k varu a vařte po dobu asi 5 až 7 minut.
4. Nechte kukuřici odkapat a nechte ji trochu vychladnout na pokojovou teplotu.
5. Kukuřice je nyní hotova k servírování nebo dalšímu zpracování.
- Jak jíst chřest
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak upéct řízek
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak uvařit pudink
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak na octomilky
- Jak zhubnout stehna
- Jak nakreslit opici
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak jíst humra
- Jak uvařit mák
- Jak jíst zázvor
- Jak nakreslit kočku
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak se hraje dáma
- Jak pěstovat gardénii
- Jak na rozvod manželství