1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak naložit tofu
- Jak naklíčit fazole
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak naložit olivy
- Jak upéct řepu
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak pěstovat rybíz
- Jak pěstovat křen
- Kde bolí slinivka
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak naložit řepu
- Jak připravit tempeh
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak se zbavit kašle
- Jak dlouho vařit amarant