1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak pěstovat ibišek
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak jíst chia semínka
- Jak uvařit pohanku
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak vyrobit lampion
- Jak se připravit na pohovor
- Jak pěstovat batáty
- Jak udělat kvásek
- Jak pěstovat maliny
- Jak jíst chřest
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak naložit krůtí maso