1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak krmit štěně
- Jak otočit video
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak uvařit kapustu
- Jak naklíčit špaldu
- Jak pěstovat rakytník
- Jak pěstovat hyacint
- Jak aktivovat ISIC
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak naklíčit mungo
- Jak nakreslit dýni
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak pěstovat kávu
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak se hraje dáma
- Jak vyrobit razítko
- Jak nakreslit cop