1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak nakreslit lebku
- Jak připravit zahradu na jaro
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak uvařit jáhly
- Jak naklíčit žito
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak uvařit guláš
- Jak připravit grog
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak uvařit játra
- Jak uvařit špagety
- Jak pěstovat feferonky
- Jak naložit jehněčí
- Proč je meloun zelenina
- Jak uvařit ovar
- Jak chovat slepice
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak upéct korpus