1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak se loupe mango
- Jak funguje Bitcoin
- Jak se zbavit oparu
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak uvařit gnocchi
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak jíst tofu
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak zazimovat muškáty
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak nakreslit dýni
- Jak zjistit cukrovku
- Jak napsat motivační dopis
- Proč je krev červená
- Jak udělat bešamel