1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak pěstovat jasmín
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak uvařit mák
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak opravit hodinky
- Jak upéct chřest
- Jak dlouho inhalovat
- Jak uvařit vývar
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak chytit myš
- Jak se správně chovat v lese
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak zjistit PUK
- Jak jíst granátové jablko
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak připravit cizrnu
- Jak nakreslit ježka
- Jak naklíčit žito
- Jak uvařit artyčoky