1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak naklíčit sezam
- Jak uvařit svíčkovou
- Kde pramení Vltava
- Jak naložit řízky
- Jak oškubat kachnu
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak si namalovat obočí
- Jak připravit fenykl
- Jak impregnovat boty
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak nakreslit pavouka
- Jak chovat morče
- Jak opravit hrnek
- Jak uvařit pudink
- Jak naložit panenku
- Jak pěstovat feferonky
- Jak dlouho rostou vlasy
- Jak jíst ústřice
- Jak pěstovat amarylis
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla