1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak se loupe mango
- Jak dlouho vařit noky
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak žehlit košile
- Jak pěstovat zelenec
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Jak naložit řízky
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak nakreslit cop
- Jak upéct řízek
- Jak pěstovat chilli
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak uvařit jáhly
- Jak jíst kaki
- Jak naložit rybu
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak uvařit kuskus
- Jak léčit rýmu
- Jak nakreslit lebku
- Jak naklíčit řeřichu