1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak pěstovat citron
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak nakreslit rty
- Jak naložit rybu
- Jak lepit tapety
- Jak naklíčit hrách
- Jak naložit žebra
- Jak naložit krkovici
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak uvařit americké brambory
- Proč je moře slané
- Jak připravit humra
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak chovat slepice
- Jak naklíčit pšenici
- Jak zjistit majitele domény
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak poznat ovulaci