1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak naložit amura
- Jak uvařit kuskus
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak se chovat po rozchodu
- Jak zjistit DNS
- Jak pěstovat dýně
- Jak naložit zelí
- Jak naložit žebra
- Jak léčit rýmu
- Jak krmit psa
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak naložit ananas
- Proč je chléb kyselý
- Jak se hraje dáma
- Jak naložit jehněčí
- Jak na letenky
- Jak pěstovat papriky
- Jak čistit houby
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak uvařit zelený chřest