1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Proč je salát hořký
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak uchovat křen
- Jak nakreslit lišku
- Jak chytit kunu
- Kde bolí slinivka
- Jak uvařit mák
- Jak řezat polystyren
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak vybrat běžky
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak pěstovat křen
- Jak nakreslit kytku
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak pěstovat zázvor
- Jak připravit zahradu na jaro