1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak naložit panenku
- Jak naložit cibuli
- Jak jíst avokádo
- Jak si barvit vlasy
- Jak naložit sýr
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak otočit video
- Jak uvařit mák
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak nakreslit list
- Jak zjistit název písničky
- Jak napsat životopis
- Jak připravit flat white
- Jak uvařit sojové maso
- Jak jíst fíky
- Jak udělat kvásek
- Jak nastavit normostranu
- Jak pěstovat vřes