Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak nakreslit opici
- Jak pěstovat česnek
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak chytit kunu
- Jak uvařit batáty
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak pěstovat kávu
- Jak lepit tapety
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak nakreslit zajíce
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak zjistit číslo letu
- Jak pěstovat jasmín
- Jak naložit česnek
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak zjistit grafickou kartu