Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak připravit štiku
- Jak se chovat po rozchodu
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak chytit kunu
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak uchovat křen
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak naklíčit quinou
- Jak pěstovat bazalku
- Jak uvařit lososa
- Jak pěstovat jasmín
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak uvařit amarant
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak nakreslit ducha
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak meditovat
- Jak vyrobit arašídové máslo