Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak jíst zázvor
- Jak nastavit clonu
- Jak oškubat kachnu
- Jak napsat životopis
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak grilovat
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak nakreslit lebku
- Jak naklíčit žito
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak naložit králíka
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak jíst tofu
- Jak nakreslit žábu
- Jak naklíčit oves
- Jak dlouho inhalovat
- Jak uchovat křen
- Jak pěstovat aloe vera