Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak naklíčit quinou
- Proč je moře slané
- Jak oloupat patizon
- Jak jíst chřest
- Jak jíst krevety
- Jak opravit hrnek
- Jak uvařit candáta
- Jak třídit odpad
- Proč je angličtina světový jazyk
- Proč je buddha tlustý
- Jak vyčistit myčku
- Jak opravit dveře
- Jak uskladnit česnek
- Jak žehlit košile
- Jak funguje dobírka
- Jak nakreslit pavouka
- Jak nakreslit netopýra
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak si čistit zuby
- Jak uvařit chobotnici