Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak nakreslit šneka
- Jak připravit grog
- Jak jíst ramen
- Jak uvařit kuskus
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak naklíčit semínka
- Jak léčit rýmu
- Jak se zbavit oparu
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak zjistit řidičské body
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak pěstovat fialky
- Jak opravit brýle
- Jak naklíčit fazole
- Jak zjistit číslo letu
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Proč je olivový olej hořký
- Jak zjistit chlamydie