Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak jíst hummus
- Jak nakreslit kočku
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak uchovat křen
- Jak naklíčit fazole
- Jak nakreslit list
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak uvařit koprovku
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak naklíčit čočku
- Jak pěstovat anturii
- Jak dlouho vařit kukuřici
- Kde hledat houby
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak naklíčit špaldu
- Jak aktivovat ISIC
- Jak nakreslit strom
- Jak zjistit majitele domény
- Jak vyrobit razítko