1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak pěstovat jahody
- Jak odstranit rez
- Jak připravit espresso
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak zjistit barvu auta
- Jak pěstovat rukolu
- Jak upéct chleba
- Jak pěstovat kedlubny
- Jak jíst ramen
- Jak nakreslit jablko
- Jak vyčistit koberec
- Jak vytvořit graf v Excelu
- Jak chovat slepice
- Jak naklíčit čočku
- Jak naklíčit roketu
- Jak naložit nivu
- Jak pěstovat brusinky
- Jak nastavit clonu
- Jak uvařit aspik
- Jak připravit cizrnu