1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak naklíčit sezam
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak jíst chia semínka
- Jak pěstovat ananas
- Jak naložit amura
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak funguje Bitcoin
- Jak dlouho kojit
- Kde pramení Labe
- Jak se připravit na pohovor
- Jak naklíčit pohanku
- Jak pěstovat česnek
- Jak připravit ovesnou kaši
- Kde pramení Dunaj
- Jak pěstovat levanduli
- Jak nastavit Google Pay
- Jak na octomilky