1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak nastavit lyže
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak editovat PDF
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak naložit žebra
- Jak nakreslit miminko
- Jak šnorchlovat
- Jak opravit akvárium
- Jak připravit fenykl
- Jak připravit štiku
- Jak zjistit barvu auta
- Jak nakreslit žábu
- Jak uvařit špagety
- Jak předejít oparu
- Jak naložit bůček
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak vyrobit adventní kalendář
- Proč je chléb kyselý