1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak nakreslit rty
- Jak meditovat
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak připravit avokádo
- Jak oloupat broskve
- Jak se zbavit akné
- Jak napsat životopis
- Jak naklíčit rýži
- Jak žehlit košile
- Jak jíst granátové jablko
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak udělat karamel
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak jíst sushi
- Jak uchovat brambory
- Jak pěstovat cibuli
- Jak se počítají Velikonoce
- Jak uvařit chobotnici
- Jak pěstovat astry