1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak oloupat broskve
- Jak naložit jehněčí
- Jak jíst tofu
- Jak naklíčit mandle
- Jak uvařit chobotnici
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak pěstovat ibišek
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak léčit průjem
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak jíst ramen
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak naložit žampiony
- Jak nakreslit jablko
- Jak vyměnit iPhone
- Jak chovat morče
- Jak oloupat patizon
- Jak pěstovat estragon
- Jak uchovat křen
- Jak nakreslit anděla