1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak zjistit eori číslo
- Jak připravit bulgur
- Jak citovat v textu
- Jak uvařit mrkev
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak uvařit noky
- Jak se zbavit kašle
- Jak opravit pudr
- Jak vyčistit mince
- Jak připravit flat white
- Jak naložit rybu
- Jak připravit pstruha
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak uvařit čočku
- Jak naložit zelí
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak odstranit rez
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak nastavit Google Pay
- Jak nakreslit netopýra