1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak vyčistit myčku
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak pěstovat mango
- Jak nakreslit šneka
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak oloupat mandle
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak pěstovat zelí
- Jak zjistit cholesterol
- Jak vyčistit mince
- Jak pěstovat papriky
- Jak aktivovat systém Windows 10