1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak uvařit čočku
- Jak uvařit americké brambory
- Jak rozmrazit maso
- Jak nakreslit kytku
- Jak opravit akvárium
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak vyčistit myčku
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak dlouho inhalovat
- Jak nakreslit lebku
- Jak zpracovat bedly
- Jak naklíčit vodnici
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak nakreslit jablko
- Jak zjistit cukrovku
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak léčit rýmu
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak oškubat kachnu
- Jak upéct čokoládové muffiny