1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak na rozvod manželství
- Jak čistit houby
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak pěstovat nektarinku
- Jak připravit auto na zimu
- Jak oloupat patizon
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak naložit hermelín
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak vyčistit troubu
- Jak zjistit chlamydie
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak dlouho vařit květák
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak pěstovat borůvky
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak uvařit párky