1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Proč je člověk náměsíčný?
- Jak se hraje dáma
- Jak naklíčit pšenici
- Jak jíst maracuju
- Jak oškubat kachnu
- Jak zjistit DNS
- Jak naklíčit česnek
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak vyrobit lampion
- Jak upéct korpus
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak připravit dýni
- Jak pěstovat dýně
- Jak zjistit majitele domény
- Jak uvařit marmeládu
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak vybrat běžky