1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak v Excelu zadat funkci
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak udělat sushi
- Jak naklíčit hrách
- Jak se správně dělá grog
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak se připravit na pohovor
- Jak nakreslit dort
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak naložit pepř
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak zálohovat data
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak naložit cuketu
- Jak uvařit cuketu
- Jak pěstovat ananas
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak jíst chia semínka
- Jak se zbavit blech