1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak naklíčit…
- Jak jíst ramen
- Jak naklíčit žito
- Jak vyrobit jogurt
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak připravit steak
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak nakreslit medvěda
- Jak připravit Yerba mate
- Jak naložit citrony
- Jak pěstovat cibuli
- Jak dlouho vařit mrkev
- Kde pramení Labe
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak uvařit amarant
- Jak nakreslit opici