1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak nakreslit rty
- Jak naklíčit vodnici
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak se zbavit stresu
- Jak se integruje
- Jak vyrobit lampion
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak vyrobit máslo
- Jak oloupat mandle
- Jak nastavit clonu
- Jak na letenky
- Jak naklíčit špaldu
- Jak pěstovat houby
- Jak bolí ledviny
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak naložit krkovici
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak léčit rýmu
- Jak naložit papriky
- Jak dlouho vařit ovesné vločky