1. Před začátkem vaření si připravte potřebné ingredience. Budete potřebovat řepy, sůl a vodu.
2. Očistěte řepu. Odstraňte listy a kořeny, a poté ji opláchněte.
3. Vložte řepu do hrnce s horkou vodou. Přidejte sůl, a poté hrnec zakryjte.
4. Vařte řepu po dobu 15-20 minut, nebo dokud nebude měkká.
5. Po dokončení vaření odstraňte řepu z hrnce a ochlaďte.
6. Řepu můžete jíst horkou, nebo ji použít při dalších receptech.
- Jak připravit brokolici
- Jak léčit nachlazení
- Jak nakreslit pavouka
- Jak udělat jerky
- Jak třídit odpad
- Jak pěstovat houby
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak uvařit gnocchi
- Jak uvařit ovar
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak jíst maracuju
- Jak uvázat šálu
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak uvařit chobotnici
- Jak naložit hovězí maso
- Jak jíst mák
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak pěstovat mango
- Jak zjistit řidičské body
- Jak dlouho dusit vepřová játra