1. Před začátkem vaření si připravte potřebné ingredience. Budete potřebovat řepy, sůl a vodu.
2. Očistěte řepu. Odstraňte listy a kořeny, a poté ji opláchněte.
3. Vložte řepu do hrnce s horkou vodou. Přidejte sůl, a poté hrnec zakryjte.
4. Vařte řepu po dobu 15-20 minut, nebo dokud nebude měkká.
5. Po dokončení vaření odstraňte řepu z hrnce a ochlaďte.
6. Řepu můžete jíst horkou, nebo ji použít při dalších receptech.
- Jak jíst ústřice
- Jak naložit ananas
- Jak léčit opar
- Jak uvařit artyčoky
- Jak jíst hummus
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak uvařit marmeládu
- Jak upéct řízek
- Jak vyrobit máslo
- Jak nakreslit strom
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit mák
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak naklíčit pšenici
- Jak chytit kunu
- Jak upéct čokoládové muffiny
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak odstranit rez
- Jak připravit kaštany