1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak naklíčit žito
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak zjistit cukrovku
- Jak jíst krevety
- Jak vyčistit mince
- Jak opravit pudr
- Jak naložit rybu
- Jak opravit hrnek
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak si barvit vlasy
- Jak naložit panenku
- Jak chytit myš
- Jak uvařit celer
- Jak zjistit font písma
- Jak naložit chilli papričky
- Jak uvařit ovar
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak opravit dveře