1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak jíst granátové jablko
- Jak udělat kvásek
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak pěstovat rybíz
- Jak nakreslit list
- Jak naklíčit oves
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak napsat motivační dopis
- Jak naložit řepu
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak naložit hermelín
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak uvařit rýži
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak naklíčit špaldu
- Jak připravit dýni
- Jak vyměnit varnou desku