1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak naložit lososa
- Jak si namalovat obočí
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak naklíčit hořčici
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak naložit amura
- Jak uvařit pohanku
- Jak se správně starat o zuby
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak hrát na kytaru
- Jak upéct korpus
- Jak funguje Spotify
- Jak pěstovat amarylis
- Jak nastavit clonu
- Jak upéct žitný chléb
- Jak uvařit mák