1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak uvařit vývar
- Jak se zbavit vší
- Jak nastavit Google Pay
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak nastavit podpis v Outlooku
- Jak pěstovat růže
- Jak se integruje
- Jak uvázat mašli
- Jak uvařit guláš
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak impregnovat boty
- Jak pěstovat maliny
- Jak připravit flat white
- Jak nastavit lyžařské boty
- Kde pramení Vltava
- Jak udělat sushi
- Jak pěstovat fialky