1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Proč je buddha tlustý
- Jak naklíčit dýni
- Jak naklíčit hrách
- Jak naložit králíka
- Jak nastavit normostranu
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak napsat motivační dopis
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak naklíčit hořčici
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak pěstovat kávu
- Jak uvázat šálu
- Jak jíst pstruha
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak citovat v textu
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak pěstovat zázvor