1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak připravit cizrnu
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Kde hledat houby
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak naložit pepř
- Jak připravit steak
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak naložit řízky
- Jak hrát šachy
- Jak připravit krevety
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak dlouho vařit játra
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak upéct chleba
- Jak uvařit kroupy
- Jak dlouho vařit párky
- Proč je salát hořký
- Jak pěstovat zelenec
- Jak léčit nachlazení
- Jak připravit bulgur