1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak pěstovat houby
- Jak nakreslit delfína
- Jak mít bílé zuby
- Jak nakreslit dýni
- Jak naložit amura
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak pěstovat česnek
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak naložit krkovici
- Jak hrát na kytaru
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak opravit akvárium
- Jak vybrat lyže
- Jak připravit lososa
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak uvařit kroupy
- Jak pěstovat brambořík
- Jak uvařit těstoviny