1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak uvařit guláš
- Jak naklíčit roketu
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak pěstovat brusinky
- Jak naklíčit pšenici
- Jak upéct žitný chléb
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak nakreslit kočku
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak opravit brýle
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak pěstovat maliny
- Jak upéct řepu
- Jak naložit candáta
- Jak lepit tapety
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak vyměnit dálniční známku