1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak naložit žebra
- Jak funguje dobírka
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak opravit brýle
- Jak naložit aloe vera
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak chovat slepice
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak funguje PayPal
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak pěstovat gardénii
- Jak uchovat křen
- Jak pěstovat nektarinku
- Jak připravit bedlu
- Jak editovat PDF
- Jak pěstovat šeřík