1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak jíst tatarák
- Jak připravit auto na zimu
- Jak uvařit marmeládu
- Jak naložit zelí
- Jak naložit krkovici
- Jak uvařit chobotnici
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak připravit brokolici
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak nakreslit opici
- Jak naklíčit…
- Kde bolí slinivka
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak zabalit kufr
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak napsat motivační dopis
- Jak dlouho je alkohol v krvi