1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak naložit zelí
- Jak na letenky
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak vyčistit troubu
- Jak pěstovat šeřík
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak připravit krevety
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak zálohovat data
- Jak funguje dobírka
- Jak pěstovat houby
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak nastavit normostranu
- Jak šnorchlovat
- Jak zjistit číslo letu
- Jak pěstovat batáty
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak připravit kaštany
- Jak uvařit vepřové koleno