1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak uvařit ovar
- Jak zjistit PUK
- Jak zjistit číslo letu
- Jak pěstovat astry
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak hrát šachy
- Jak uvařit fazole
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak nakreslit opici
- Jak hrát na kytaru
- Jak jíst tofu
- Jak léčit průjem
- Jak bolí ledviny
- Jak pěstovat cibuli
- Jak krmit psa
- Jak dlouho vařit houby
- Jak naklíčit lněné semínko