Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak upéct žitný chléb
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak připravit tempeh
- Jak vyrobit cider
- Jak otočit video
- Jak vyměnit řidičský průkaz
- Jak funguje Spotify
- Jak naklíčit česnek
- Jak pěstovat šeřík
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak léčit nachlazení
- Jak naklíčit mungo
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak jíst zázvor
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak léčit rýmu
- Jak nakreslit opici
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak uvařit špagety