1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak udělat bešamel
- Jak pěstovat batáty
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak naklíčit oves
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak naklíčit dýni
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak uvařit hrách
- Jak pěstovat jahody
- Jak nastavit lyže
- Jak pěstovat rajčata
- Jak pěstovat citrusy
- Jak nakreslit kytku
- Jak naklíčit zázvor
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak léčit rýmu
- Jak naklíčit pšenici
- Jak mít bílé zuby