1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak dlouho vařit květák
- Jak dlouho vařit maso
- Jak připravit Yerba mate
- Jak nakreslit netopýra
- Jak pěstovat vřes
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak vybrat běžky
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak nakreslit kytku
- Jak pěstovat cibuli
- Jak pěstovat mátu
- Jak naklíčit quinou
- Jak zpracovat bedly
- Jak pěstovat kedlubny
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak uvařit rizoto
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak naložit pstruha
- Jak uvařit rýži