1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak pěstovat mango
- Jak zjistit chlamydie
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak předejít oparu
- Jak uvařit sojové maso
- Jak pěstovat rajčata
- Jak uvařit celer
- Jak luštit sudoku
- Jak nakreslit pavouka
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak léčit dnu
- Jak naložit cibuli
- Jak naložit česnek
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak nakreslit ježka
- Jak se integruje
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak aktivovat ISIC
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Proč je Šikmá věž šikmá