1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak uvařit čočku
- Jak naložit česnek
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak upéct řepu
- Jak nakreslit oko
- Jak opravit odlepenou tapetu
- Jak pěstovat česnek
- Jak se správně dělá grog
- Jak nakreslit jablko
- Jak zjistit cukrovku
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak připravit tempeh
- Jak zjistit DNS
- Jak naložit žebra
- Jak naklíčit špaldu
- Jak naklíčit mungo
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak se integruje
- Jak pěstovat koriandr