1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak nakreslit kočku
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak zabalit kufr
- Jak jíst fíky
- Jak uvařit řepu
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak jíst maracuju
- Jak dlouho vařit domácí těstoviny
- Jak naklíčit mungo
- Jak zjistit font písma
- Jak se zbavit oparu
- Jak opravit brýle
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak zjistit kredit
- Kde pramení Dunaj
- Jak zjistit cholesterol
- Jak nakreslit králíka
- Jak naložit dýni