1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak upéct žitný chléb
- Jak naložit aloe vera
- Jak vyměnit kolo
- Jak uvařit gnocchi
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak jíst chia semínka
- Jak pěstovat koriandr
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak uvařit rizoto
- Jak naklíčit vodnici
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak pěstovat hlívu
- Jak dlouho vařit játra
- Proč je kráva posvátná
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak funguje Spotify
- Proč je buddha tlustý
- Jak jíst nashi