1. Připravte si nož nebo jiný ostrý nástroj.
2. Umyjte broskve.
3. Otřete je do sucha.
4. Umístěte broskvi na pevnou plochu.
5. Použijte nůž nebo jiný ostrý nástroj a odřízněte horní část broskve.
6. Zvedněte nebo otočte broskvi a odřízněte druhou část.
7. Uchopte broskvi pevně a přibližte ostrý nástroj k okraji.
8. Opatrně přejíždějte nástrojem po kůře, dokud nebude kůra zcela oddělena.
9. Pokud je to nutné, můžete použít další nástroj nebo prsty k odstranění posledních zbytků kůry.
10. Uložte oloupanou broskvi.
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak naložit cibuli
- Jak naložit zvěřinu
- Jak připravit kaštany
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak se počítají procenta
- Jak uvařit kukuřici
- Jak jíst kaki
- Jak vyčistit mince
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak naklíčit hořčici
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak dlouho grilovat panenku