1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak připravit pstruha
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak pěstovat zelí
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak chovat slepice
- Jak vyměnit řidičský průkaz
- Jak zjistit název písničky
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak pěstovat ibišek
- Jak uvařit květák
- Jak na octomilky
- Jak naložit hermelín
- Jak dlouho vařit noky
- Jak uvařit rizoto
- Jak zhubnout stehna
- Jak pěstovat fíkovník
- Proč je to topení pod oknem
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak jíst avokádo
- Jak naložit hovězí maso