1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak uvařit lečo
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak předejít oparu
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak nakreslit list
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak uvařit koprovku
- Jak vyměnit kliku
- Jak jíst kaviár
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak si barvit vlasy
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak opravit hrnek
- Jak zjistit PUK
- Jak nakreslit delfína
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak umýt žaluzie
- Jak uvařit mák