1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak zhubnout
- Jak naložit cuketu
- Jak jíst humra
- Jak nakreslit anděla
- Jak zpracovat bedly
- Jak pěstovat ananas
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak zjistit barvu auta
- Jak uvařit adzuki
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak připravit matcha čaj
- Jak pěstovat zelí
- Jak jíst hummus
- Jak jíst mango
- Jak naložit řepu
- Jak léčit dnu
- Jak uvařit guláš
- Jak pěstovat mrkev
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak bolí ledviny