1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Jak se správně chovat v lese
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak zjistit font písma
- Proč je salát hořký
- Jak připravit pstruha
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak upéct žitný chléb
- Jak dlouho vařit játra
- Proč je buddha tlustý
- Jak pěstovat fialky
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak naložit zelí
- Jak malovat válečkem
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak otočit video
- Jak pěstovat rakytník