1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak naklíčit pšenici
- Jak uvázat šátek
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak připravit steak
- Jak naložit hovězí maso
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak dlouho vařit kukuřici
- Jak pěstovat citron
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak naložit špekáčky
- Jak uvařit rýži
- Jak uvázat mašli
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak na rozvod manželství
- Jak vyrobit zrcadlo
- Jak naložit chilli papričky
- Jak jíst hummus
- Jak upéct chleba
- Proč je voda modrá?
- Jak naklíčit kukuřici