1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak naklíčit pohanku
- Jak čistit houby
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak citovat v textu
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak grilovat
- Jak pěstovat řepu
- Jak uvařit hrách
- Jak naložit řepu
- Jak připravit steak
- Jak udělat kvásek
- Jak naložit panenku
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak naložit olivy
- Jak naklíčit vodnici
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak chytit myš
- Jak vyčistit žehličku