1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak řezat sklo
- Jak zjistit majitele domény
- Jak editovat PDF
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak naklíčit quinou
- Jak uvařit ovesné vločky
- Kde pramení Vltava
- Jak připravit kuskus
- Jak vybrat běžky
- Jak uskladnit česnek
- Jak dlouho vařit maso
- Proč je to topení pod oknem
- Jak dlouho vařit noky
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak naklíčit proso
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak uvařit americké brambory
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak naložit krkovici
- Kde pramení Labe