1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak pěstovat řepu
- Jak naložit candáta
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak nakreslit list
- Jak jíst kaviár
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak nastavit lyže
- Jak uvařit zelňačku
- Jak nastavit normostranu
- Jak nakreslit oko
- Jak vyrobit svíčku
- Jak nakreslit pavouka
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak šnorchlovat
- Jak naklíčit proso
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak poznat bedlu
- Jak dlouho vařit Salko
- Kde pramení Dunaj