1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak udělat sushi
- Jak jíst granátové jablko
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak naklíčit oves
- Jak upéct česnek
- Jak nakreslit želvu
- Jak upéct řepu
- Jak zjistit kredit
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak si fénovat vlasy
- Jak jíst kaki
- Jak si čistit zuby
- Jak dlouho inhalovat
- Jak jíst maracuju
- Jak pěstovat kedlubny
- Jak pěstovat citron
- Jak nakreslit miminko
- Jak udělat kvásek
- Jak si barvit vlasy
- Jak nakreslit netopýra