Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak naklíčit rýži
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak opravit dveře
- Jak se zbavit blech
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak léčit nachlazení
- Jak naklíčit hrách
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak naložit utopence
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak naložit olivy
- Jak pěstovat rukolu
- Jak funguje Spotify
- Jak bolí ledviny
- Jak jíst mango
- Jak uvařit mrkev
- Jak připravit brokolici
- Proč je kráva posvátná
- Jak naložit tofu
- Jak vytvořit ptačí budku