Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak naložit cibuli
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak naložit řepu
- Jak uskladnit česnek
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak naložit dýni
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit chobotnici
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak jíst kaki
- Jak zazimovat muškáty
- Jak upéct korpus
- Jak pěstovat gardénii
- Jak pěstovat batáty
- Jak zhubnout
- Jak uvařit čočku
- Jak uvařit adzuki
- Jak uvařit vývar
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak uvázat šátek