Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak nakreslit kočku
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak připravit dýni
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak se integruje
- Kde bolí žlučník
- Jak zazimovat muškáty
- Jak nastavit Google Pay
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak pěstovat estragon
- Jak naložit žebra
- Jak vyrobit svíčku
- Jak uvařit fazole
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak zhubnout
- Jak zpracovat bedly
- Jak nakreslit list
- Jak zjistit tvrdost vody