Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak naložit maso
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak poznat ovulaci
- Jak na octomilky
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak pěstovat ananas
- Jak chytit kunu
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak uvázat mašli
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak pěstovat levanduli
- Jak na letenky
- Jak nakreslit netopýra
- Jak opravit brýle