Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak připravit kaštany
- Jak vyměnit kliku
- Jak připravit štiku
- Jak připravit tempeh
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak naložit zelí
- Jak pěstovat brambory
- Jak krmit psa
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak nakreslit medvěda
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak hrát šachy
- Jak připravit tofu
- Jak udělat jerky
- Jak udělat karamel
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak pěstovat jahody
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak pěstovat mátu
- Jak uvařit zelený chřest