Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak dlouho kojit
- Jak uvařit játra
- Jak citovat v textu
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak se hraje bingo
- Jak naložit chilli papričky
- Jak bolí ledviny
- Jak uvařit mrkev
- Jak opravit odřené boty
- Jak naklíčit proso
- Jak naklíčit…
- Jak pěstovat koriandr
- Jak dlouho vařit fazole
- Kde pramení Vltava
- Jak upéct čokoládové muffiny
- Jak připravit dýni
- Jak naklíčit semínka
- Jak pěstovat dýně
- Jak připravit kuskus
- Jak v Excelu sečíst sloupec