Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak uvařit adzuki
- Jak jíst krevety
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak nastavit normostranu
- Jak uskladnit česnek
- Jak dlouho inhalovat
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak funguje Bitcoin
- Jak uvařit lečo
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak pěstovat rajčata
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak nakreslit list
- Jak zjistit nástup trestu