1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak uvařit kroupy
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak funguje PayPal
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak uvařit kapustu
- Jak naložit dýni
- Jak léčit nachlazení
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak zjistit číslo letu
- Jak uvařit párky
- Jak uvařit celer
- Jak nakreslit dýni
- Jak zjistit název písničky
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak v Excelu psát pod sebe