1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak uvařit marmeládu
- Jak jíst mák
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak pěstovat maliny
- Jak uvařit amarant
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak připravit auto na zimu
- Jak řezat polystyren
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak nastavit normostranu
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak uvařit rýži
- Jak uvázat mašli
- Jak vyrobit razítko
- Jak naložit ananas
- Proč je moře slané
- Jak jíst krevety