1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak uvařit játra
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Proč je krev červená
- Jak nakreslit lišku
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak pěstovat feferonky
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak naložit špekáčky
- Jak nakreslit oko
- Jak vyrobit lampion
- Jak připravit lososa
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak uvařit kukuřici
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Jak připravit matcha čaj
- Jak naložit ananas
- Jak léčit opar