1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak se chovat po rozchodu
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Kde pramení Dunaj
- Jak léčit průjem
- Jak zjistit chlamydie
- Jak nakreslit žábu
- Jak uvařit fazole
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak dlouho vařit noky
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak naložit cibuli
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak připravit bulgur
- Proč je kráva posvátná
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak nakreslit andělská křídla