1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak umýt žaluzie
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak nastavit normostranu
- Jak uvařit mák
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak uvařit kuskus
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak připravit grog
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak se správně chovat v lese
- Jak připravit tempeh
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak uvařit gnocchi
- Jak naložit papriky
- Jak připravit žampiony
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Proč je moře slané
- Jak naklíčit lněné semínko