1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak pěstovat hlívu
- Proč je chléb kyselý
- Jak opravit odřené boty
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak oškubat kachnu
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak naložit řepu
- Jak funguje Bitcoin
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Proč je olivový olej hořký
- Jak pěstovat rakytník
- Jak naklíčit roketu
- Jak nastavit lyžařské boty
- Proč je člověk náměsíčný?