1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak naložit divočinu
- Jak pěstovat fialky
- Jak naklíčit hořčici
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak uvařit květák
- Jak léčit rýmu
- Jak připravit avokádo
- Jak jíst ústřice
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak vyrobit razítko
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak jíst tatarák
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak pěstovat gardénii
- Jak zjistit cholesterol