1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak upéct žitný chléb
- Jak naložit sýr
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak nakreslit zajíce
- Jak řezat polystyren
- Jak chovat morče
- Jak udělat kvásek
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak léčit průjem
- Jak vyměnit náplň Pilot
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak nakreslit králíka
- Jak naklíčit hořčici
- Jak připravit fenykl
- Jak jíst krevety
- Jak vyrobit obálku
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak nastavit normostranu
- Jak opravit odřené boty