1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak uvařit kroupy
- Jak funguje dobírka
- Jak zpracovat bedly
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak se mluví v…
- Jak chytit myš
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak nakreslit srdce
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak udělat jerky
- Jak opravit hodinky
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak naložit bůček
- Jak chovat slepice
- Jak v Excelu najít duplicity