1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak hrát šachy
- Jak napsat motivační dopis
- Jak si fénovat vlasy
- Jak pěstovat křen
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak připravit auto na zimu
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak chovat morče
- Jak efektivně zhubnout
- Jak opravit dveře
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak pěstovat borůvky
- Jak aktivovat ISIC
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak krmit psa
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak naložit řepu
- Jak se správně chovat v lese