1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak uvařit artyčoky
- Jak naložit chilli papričky
- Jak naklíčit quinou
- Jak nakreslit miminko
- Jak jíst pstruha
- Jak pěstovat jasmín
- Jak citovat zákon
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak zjistit číslo SIM
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak zálohovat data
- Jak nakreslit ducha
- Jak naložit panenku
- Kde hledat houby
- Jak nastavit lyže
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak pěstovat brambory
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak jíst humra