1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak jíst humra
- Jak naklíčit hrách
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak pěstovat tymián
- Jak pěstovat šeřík
- Jak připravit artyčok
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Proč je voda modrá?
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak naložit žebra
- Jak pěstovat pažitku
- Jak uvařit guláš
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak pěstovat bazalku
- Jak čistit houby
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak připravit tempeh