1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak léčit nachlazení
- Jak dlouho inhalovat
- Jak funguje dobírka
- Jak naložit panenku
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak dlouho vařit játra
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak uvařit květák
- Jak má vypadat životopis
- Jak připravit chobotnici
- Jak léčit opar
- Jak krmit psa
- Jak upéct česnek
- Jak se zbavit stresu
- Jak naložit hovězí maso
- Jak jíst avokádo
- Jak uvařit noky
- Jak jíst ramen
- Jak uvázat šálu
- Jak dlouho vařit brambory