1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak dlouho vařit maso
- Jak zjistit majitele domény
- Jak naklíčit ječmen
- Jak jíst ústřice
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak naklíčit proso
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak pěstovat citrusy
- Jak umýt žaluzie
- Jak jíst hummus
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak naklíčit žito
- Jak naklíčit pohanku
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak zjistit teplotu CPU
- Jak nakreslit lišku
- Jak pěstovat borůvky
- Proč je Izrael v Evropě?