1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak luštit sudoku
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak oškubat kachnu
- Proč je meloun zelenina
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak léčit průjem
- Jak opravit ulomený zub
- Jak malovat válečkem
- Jak vyrobit obálku
- Jak v Excelu zadat funkci
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak se správně starat o zuby
- Jak zjistit barvu auta
- Jak vyměnit dálniční známku
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak léčit opar