1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Proč je kráva posvátná
- Jak vyměnit kolo
- Jak pěstovat citron
- Jak léčit nachlazení
- Proč je jedna plíce větší
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak uskladnit česnek
- Kde bolí slinivka
- Jak připravit steak
- Jak pěstovat rakytník
- Jak nakreslit ježka
- Jak pěstovat hyacint
- Jak pěstovat astry
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak pěstovat rukolu
- Jak uvařit hrách
- Jak nakreslit králíka
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak dlouho inhalovat
- Jak vyrobit lapač snů