1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak připravit lososa
- Jak se zbavit akné
- Jak dlouho inhalovat
- Jak uvařit květák
- Jak zjistit uniklé heslo
- Jak naklíčit fazole
- Jak opravit pudr
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak naložit jehněčí
- Jak uvázat šálu
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak funguje Spotify
- Jak vybrat běžky
- Jak jíst ramen
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak se zbavit blech
- Jak vytvořit ptačí budku