1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak jíst pstruha
- Kde pramení Labe
- Jak pěstovat citron
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak léčit nachlazení
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak vyměnit kliku
- Jak čistit houby
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak udělat kvásek
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak pěstovat jahody
- Jak naklíčit…
- Jak jíst chia semínka
- Jak změnit klávesnici
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak zjistit PUK
- Jak připravit tempeh