Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak se hraje bingo
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak připravit brokolici
- Jak citovat zákon
- Jak nakreslit cop
- Jak pěstovat řepu
- Jak připravit kuskus
- Jak naložit pepř
- Jak dlouho grilovat lososa
- Jak uvařit noky
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak naklíčit hořčici
- Jak si fénovat vlasy
- Jak nakreslit strom
- Jak uvařit koprovku
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak krmit psa
- Jak uvařit lososa
- Jak vyrobit tvaroh