Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak nakreslit jablko
- Jak naložit divočinu
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak efektivně zhubnout
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak upéct řepu
- Jak zjistit barvu auta
- Jak upéct česnek
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak připravit espresso
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak uvařit lososa
- Jak nakreslit opici
- Jak připravit grog