1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak jíst krevety
- Jak pěstovat amarylis
- Jak se hraje bingo
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak upéct žitný chléb
- Jak se správně starat o zuby
- Jak jíst nashi
- Jak bolí ledviny
- Jak zálohovat data
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak pěstovat mátu
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak naklíčit fazole
- Jak nastavit Google Pay
- Jak nakreslit anděla
- Jak naklíčit mungo
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak naklíčit sójové boby