1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak připravit flat white
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak uvařit kuskus
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Proč je člověk náměsíčný?
- Jak zjistit font písma
- Jak poznat bedlu
- Jak uvařit agar
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak nakreslit kytku
- Jak zhubnout
- Jak dlouho inhalovat
- Jak naložit zelí
- Jak připravit grog
- Jak naklíčit vodnici
- Jak uvařit artyčoky
- Jak pěstovat feferonky
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak pěstovat dýně