1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak pěstovat jasmín
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak se správně starat o zuby
- Proč je olivový olej hořký
- Kde hledat houby
- Jak vyrobit svíčku
- Jak naložit nivu
- Proč je meloun zelenina
- Jak pěstovat houby
- Jak uvařit lečo
- Jak uvázat šálu
- Jak pěstovat růže
- Jak uvázat mašli
- Jak zjistit číslo letu
- Jak pěstovat astry
- Jak uvařit květák
- Jak připravit bedlu
- Jak připravit nasycený roztok