1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak třídit odpad
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak nakreslit králíka
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak uchovat křen
- Jak chytit kunu
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak pěstovat tymián
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak připravit bedlu
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak dlouho vařit maso
- Kde pramení Dunaj
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak vyměnit varnou desku
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak naložit utopence