1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak se zbavit kašle
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak zjistit cholesterol
- Jak vyměnit IQOS
- Jak nakreslit kytku
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak naklíčit dýni
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak impregnovat boty
- Jak naklíčit vodnici
- Jak vyrobit obálku
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak připravit krevety
- Jak připravit tofu
- Jak naložit nivu