1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Jak pěstovat jasmín
- Jak připravit grog
- Jak předejít oparu
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak uskladnit česnek
- Jak vyrobit adventní kalendář
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak uvařit gnocchi
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak naklíčit zázvor
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak připravit matcha čaj
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak pěstovat červený rybíz
- Proč je moře slané
- Jak zjistit chlamydie
- Proč je jedna plíce větší