1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak uchovat brambory
- Jak upéct chřest
- Jak změnit klávesnici
- Jak uvázat šálu
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak jíst maracuju
- Jak naložit řepu
- Jak jíst humra
- Jak naklíčit žito
- Jak připravit cizrnu
- Kde pramení Labe
- Jak uvařit lečo
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak vyměnit iPhone
- Jak připravit tofu
- Jak naložit utopence
- Jak naložit krůtí maso
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak hrát na kytaru
- Jak dlouho vařit těstoviny