1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Kde bolí žlučník
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak uvařit kroupy
- Jak připravit avokádo
- Jak vyrobit lampion
- Jak krmit štěně
- Jak zjistit cholesterol
- Jak uvařit špagety
- Jak naklíčit žito
- Jak pěstovat růže
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak nakreslit ducha
- Proč je voda v moři slaná
- Jak připravit fenykl
- Jak opravit brýle
- Jak uvařit marmeládu
- Jak upéct česnek
- Jak jíst zázvor
- Jak uvázat šátek