1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak nakreslit ovci
- Jak zjistit cukrovku
- Jak naklíčit zázvor
- Jak nakreslit kočku
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak uvařit pohanku
- Proč je meloun zelenina
- Jak uvařit vývar
- Jak penetrovat podlahu
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak připravit tofu
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak připravit artyčok
- Jak bolí ledviny
- Jak uvázat mašli
- Jak dlouho vařit noky
- Jak napsat životopis
- Jak lepit tapety
- Jak oloupat patizon