1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak připravit bulgur
- Jak pěstovat astry
- Jak vybrat lyže
- Jak naklíčit ječmen
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak dlouho dusit zelí
- Proč je voda modrá?
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak zjistit číslo letu
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak připravit tofu
- Jak oloupat patizon
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak naložit cuketu
- Jak dlouho vařit játra
- Jak chytit myš
- Jak naklíčit mandle
- Jak pěstovat borůvky
- Jak zjistit tvrdost vody