1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak pěstovat amarylis
- Jak naklíčit pšenici
- Jak naklíčit amarant
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak naklíčit dýni
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Proč je člověk náměsíčný?
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak nakreslit ducha
- Jak uvařit kroupy
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak pěstovat řepu
- Jak naložit divočinu
- Jak vyměnit IQOS
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak impregnovat boty
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak postupovat při ztrátě občanky