1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak řezat polystyren
- Jak připravit cizrnu
- Jak dlouho vařit vajíčka
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak uvařit fazole
- Jak opravit ulomený zub
- Jak se počítají procenta
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak nakreslit netopýra
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak penetrovat podlahu
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak zjistit teplotu CPU
- Jak připravit flat white
- Jak uvázat mašli
- Jak uchovat brambory