1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak penetrovat podlahu
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak naklíčit quinou
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak pěstovat jalapenos
- Jak si fénovat vlasy
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak vyčistit myčku
- Jak nakreslit opici
- Jak citovat v textu
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak vyčistit troubu
- Jak naložit krkovici
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak jíst kaki
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak si čistit zuby
- Jak uvařit svíčkovou