1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak uvařit vývar
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak jíst kaviár
- Jak uvařit koprovku
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak připravit avokádo
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak naložit králíka
- Jak opravit brýle
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Proč je olivový olej hořký
- Jak připravit špenát
- Jak vyměnit kolo
- Jak vyměnit IQOS
- Jak se správně starat o zuby
- Jak pěstovat anturii
- Jak na octomilky
- Jak vyčistit koberec
- Jak zjistit eori číslo