1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak uvařit mrkev
- Jak léčit nachlazení
- Proč je meloun zelenina
- Jak uvařit ovar
- Jak pěstovat křen
- Jak efektivně zhubnout
- Jak oloupat broskve
- Jak nakreslit lišku
- Jak si barvit vlasy
- Jak zálohovat data
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak vyčistit žehličku
- Kde pramení Dunaj
- Jak zjistit řidičské body
- Jak jíst cottage
- Jak naložit bůček
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý