1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak chovat slepice
- Jak naklíčit amarant
- Jak uvařit hrách
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak naložit bůček
- Jak uvařit jáhly
- Jak jíst pstruha
- Jak funguje PayPal
- Jak naklíčit česnek
- Jak naložit aloe vera
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak nastavit clonu
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak naklíčit pšenici
- Jak naložit chilli papričky
- Jak hrát na kytaru
- Jak si čistit zuby
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak dlouho vařit řepu