Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak nakreslit rty
- Jak naklíčit česnek
- Kde pramení Labe
- Jak naklíčit žito
- Jak šnorchlovat
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak připravit kaštany
- Jak uvařit játra
- Jak připravit chobotnici
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak uvařit batáty
- Jak naklíčit mungo
- Jak nakreslit miminko
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Jak uvařit řepu
- Jak se hraje bingo