Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak se integruje
- Jak funguje PayPal
- Jak zhubnout stehna
- Jak pěstovat rajčata
- Jak připravit matcha čaj
- Jak připravit tofu
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak uvařit zelňačku
- Jak nakreslit ducha
- Jak dlouho vařit maso
- Jak jíst maracuju
- Jak nakreslit mandalu
- Jak se počítají procenta
- Jak pěstovat hyacint
- Jak naložit zelí
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak změnit klávesnici
- Jak na letenky
- Jak pěstovat houby