Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak pěstovat růže
- Jak zjistit teplotu CPU
- Jak aktivovat ISIC
- Jak opravit hrnek
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak připravit fenykl
- Proč je salát hořký
- Jak dlouho štěně kouše
- Proč je kráva posvátná
- Jak dlouho vařit květák
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak v Excelu zadat funkci
- Jak funguje Bitcoin
- Jak krmit štěně
- Jak připravit chobotnici
- Jak impregnovat boty
- Jak jíst pstruha
- Jak si namalovat obočí
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak pěstovat maliny