Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak nakreslit dort
- Jak naložit krkovici
- Jak uvařit rýži
- Jak naložit králíka
- Jak vyrobit zrcadlo
- Jak zhubnout stehna
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak opravit akvárium
- Jak vyčistit žehličku
- Jak jíst fíky
- Jak zjistit DNS
- Jak napsat životopis
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak jíst nashi
- Jak pěstovat bazalku
- Jak řezat polystyren
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Proč je olivový olej hořký
- Jak uvařit marmeládu
- Jak jíst pstruha