Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak zjistit barvu auta
- Jak uvařit zelňačku
- Jak jíst krevety
- Jak naložit nivu
- Proč je grep hořký
- Jak naklíčit semínka
- Jak uvařit rýži
- Jak naklíčit oves
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak naložit řízky
- Jak meditovat
- Jak uvařit aspik
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak naložit cuketu
- Jak nastavit normostranu
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak uvařit svíčkovou