1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Jak vyčistit žehličku
- Jak vyčistit mince
- Jak uvařit vývar
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak připravit štiku
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak dlouho inhalovat
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak naklíčit mandle
- Jak připravit humra
- Jak zjistit barvu auta
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak nakreslit strom
- Jak na rozvod manželství
- Proč je buddha tlustý
- Jak naložit králíka
- Jak dlouho vařit špagety