Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak hrát šachy
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak pěstovat jalapenos
- Jak naklíčit vodnici
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak uvařit sojové maso
- Jak naložit ananas
- Jak nakreslit mandalu
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak uvařit kuskus
- Jak uvařit batáty
- Jak dlouho vařit vajíčka
- Jak jíst sushi
- Jak vyčistit troubu
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak jíst ramen
- Jak nakreslit ježka
- Jak efektivně zhubnout
- Jak zjistit eori číslo