Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak uvařit gnocchi
- Jak uvařit aspik
- Jak předejít oparu
- Jak naložit zvěřinu
- Jak připravit artyčok
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak dlouho inhalovat
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak naložit rybu
- Kde hledat houby
- Jak vyčistit mince
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak chytit myš
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Proč je to topení pod oknem
- Jak vyčistit troubu
- Jak pěstovat bazalku
- Jak dlouho vařit špagety