Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak naklíčit zázvor
- Jak pěstovat šeřík
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak nakreslit mandalu
- Jak pěstovat brusinky
- Jak vyčistit žehličku
- Jak pěstovat zázvor
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak připravit štiku
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak napsat motivační dopis
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak vyrobit adventní kalendář
- Jak se mluví v…
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak opravit odřené boty
- Proč je krev červená