Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak zjistit uniklé heslo
- Jak připravit artyčok
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak uvařit aspik
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak pěstovat fíkovník
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak sehnat byt v Praze
- Proč je buddha tlustý
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak pěstovat dýně
- Jak uskladnit česnek
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak pěstovat salát
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla