Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak uvařit mrkev
- Jak nakreslit kytku
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak připravit grog
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak uvařit svíčkovou
- Proč je meloun zelenina
- Jak uvařit lečo
- Jak se počítají procenta
- Jak udělat karamel
- Jak pěstovat česnek
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak naložit krůtí maso
- Jak hledat majitele nemovitosti
- Jak naložit divočinu
- Jak udělat sushi
- Jak vyrobit máslo
- Jak nastavit podpis v Outlooku
- Jak upéct čokoládové muffiny