Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak si čistit zuby
- Jak nakreslit opici
- Jak naklíčit česnek
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak naložit dýni
- Proč je to topení pod oknem
- Jak se správně dělá grog
- Jak pěstovat cibuli
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak naklíčit ječmen
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak vybrat běžky
- Jak nastavit lyže
- Jak impregnovat boty
- Jak naložit krůtí maso
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak nakreslit medvěda
- Jak naklíčit pohanku