1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak naložit ananas
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak naklíčit pohanku
- Jak naklíčit oves
- Proč je voda v moři slaná
- Jak naložit zelí
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak naložit řepu
- Jak pěstovat avokádo
- Jak nakreslit netopýra
- Jak vybrat lyže
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak naklíčit zázvor
- Jak nakreslit zajíce
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak pěstovat anturii
- Jak vyměnit kolo
- Jak naklíčit amarant
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Jak dlouho grilovat lososa