1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak naložit řízky
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak pěstovat rajčata
- Jak upéct řízek
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak připravit bulgur
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit mák
- Jak naložit olivy
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak zjistit PUK
- Jak jíst zázvor
- Jak upéct česnek
- Jak uvázat šálu
- Jak vyčistit koberec
- Jak dlouho grilovat krkovici