1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak upéct řízek
- Jak pěstovat levanduli
- Jak pěstovat růže
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak uvařit mák
- Jak naklíčit oves
- Kde bolí slinivka
- Jak uvařit gnocchi
- Jak připravit humra
- Kde bolí žlučník
- Jak pěstovat borůvky
- Jak naložit candáta
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Kde pramení Dunaj
- Jak vyčistit troubu
- Jak naklíčit fazole
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak připravit chobotnici
- Jak opravit jezdec zipu