1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak připravit kuskus
- Jak se zbavit kašle
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak chovat slepice
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak pěstovat rýmovník
- Proč je salát hořký
- Jak grilovat
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak pěstovat bazalku
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak vyrobit zrcadlo
- Jak oloupat patizon
- Jak naklíčit semínka
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak pěstovat křen