1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak upéct korpus
- Jak naložit maso
- Kde bolí slinivka
- Jak malovat válečkem
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak rozmrazit maso
- Jak uvařit candáta
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak naložit bůček
- Jak dlouho kojit
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak jíst krevety
- Jak upéct řízek
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak pěstovat rajčata