1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak zpracovat bedly
- Jak připravit pstruha
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak hrát na kytaru
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak naložit ořechy do medu
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Proč je voda modrá?
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak pěstovat borůvky
- Jak uchovat brambory
- Jak pěstovat pažitku
- Jak nakreslit ovci
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak pěstovat citron
- Jak připravit bulgur
- Jak udělat jerky
- Jak pěstovat cibuli