1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak naložit cuketu
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak nakreslit pavouka
- Jak naložit sýr
- Kde hledat houby
- Jak se chovat po rozchodu
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak citovat v textu
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak naložit řízky
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak naložit maso
- Jak pěstovat kávu
- Jak jíst humra
- Jak vyrobit jogurt
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak naložit zelí
- Jak připravit fenykl