1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak nakreslit oko
- Jak dlouho vařit párky
- Jak naložit tofu
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak připravit bulgur
- Jak nakreslit dýni
- Jak připravit cizrnu
- Jak uvařit vývar
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak meditovat
- Jak naložit zelí
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak uvařit aspik