1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak nakreslit kytku
- Jak se zbavit stresu
- Jak pěstovat kávu
- Jak chovat morče
- Jak pěstovat rybíz
- Jak třídit odpad
- Jak dlouho inhalovat
- Jak jíst cottage
- Jak penetrovat podlahu
- Jak dlouho vařit Salko
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak citovat zákon
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak udělat bešamel
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak se loupe mango
- Jak zjistit DNS
- Jak dlouho kojit
- Jak připravit fenykl
- Jak v Excelu zaokrouhlit