1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak uvařit agar
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak šnorchlovat
- Jak opravit odřené boty
- Jak pěstovat česnek
- Jak připravit grog
- Jak uvařit noky
- Jak pěstovat zelenec
- Jak naklíčit čočku
- Jak nakreslit cop
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak pěstovat rukolu
- Jak jíst avokádo
- Jak pěstovat fíkus
- Jak naložit řepu
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak naklíčit roketu
- Jak zjistit číslo letu