1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak vyrobit máslo
- Jak pěstovat estragon
- Jak naložit panenku
- Jak opravit dveře
- Jak nakreslit delfína
- Jak léčit rýmu
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak vyměnit IQOS
- Jak naložit ořechy do medu
- Jak léčit průjem
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak připravit tofu
- Jak jíst humra
- Jak uvařit noky
- Jak naklíčit pohanku
- Jak naklíčit vojtěšku
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak nakreslit miminko