1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Proč je rtuť jedovatá?
- Kde bolí slinivka
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak jíst kaki
- Jak nakreslit dort
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak nakreslit opici
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak upéct chleba
- Jak opravit ulomený zub
- Jak naložit zelí
- Jak umýt žaluzie
- Jak připravit brokolici
- Jak uvařit chobotnici
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak citovat zákon
- Jak naklíčit hořčici
- Jak se správně chovat ve vztahu