1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak jíst kaki
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak upéct čokoládové muffiny
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak pěstovat rakytník
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak naložit tofu
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak připravit zahradu na zimu
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak citovat v textu
- Jak si namalovat obočí
- Jak citovat zákon
- Jak se správně dělá grog
- Jak připravit humra
- Jak zjistit eori číslo
- Jak pěstovat mango
- Jak jíst ústřice
- Jak nakreslit srdce