1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak naložit jehněčí
- Jak hledat majitele nemovitosti
- Jak udělat kvásek
- Jak grilovat
- Jak naložit žebra
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak zálohovat data
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak naložit cibuli
- Jak udělat jerky
- Jak uvařit květák
- Jak připravit cizrnu
- Jak oloupat mandle
- Jak pěstovat cibuli
- Jak vyměnit řidičský průkaz
- Jak nakreslit medvěda
- Jak pěstovat křen
- Jak žehlit košile
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak dlouho dusit zelí