1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak jíst kaki
- Jak naklíčit ječmen
- Jak naklíčit hořčici
- Jak pěstovat hyacint
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak uvařit vývar
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak dlouho louhovat čaj
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak naložit tofu
- Jak uvařit lososa
- Jak nakreslit netopýra