1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak vyměnit dálniční známku
- Proč je olivový olej hořký
- Jak dlouho vařit noky
- Jak připravit pstruha
- Jak nastavit Google Pay
- Jak pěstovat růže
- Jak připravit kaštany
- Jak vyrobit svíčku
- Jak uvařit rýži
- Jak poznat ovulaci
- Jak naložit cibuli
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak vybrat lyže
- Jak třídit odpad
- Jak uvařit párky
- Jak naklíčit hrách
- Jak pěstovat rakytník
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak uvařit cuketu
- Jak se zbavit vší