Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak pěstovat mango
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak nakreslit cop
- Jak se hraje dáma
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak uchovat křen
- Jak pěstovat feferonky
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak udělat sushi
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak na rozvod manželství
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak oloupat mandle
- Jak citovat v textu