Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak pěstovat ibišek
- Jak má vypadat životopis
- Jak naložit česnek
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak zjistit cukrovku
- Jak jíst pstruha
- Jak otočit video
- Jak krmit štěně
- Jak opravit ulomený zub
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak se integruje
- Jak jíst ramen
- Jak naložit ořechy do medu
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak připravit grog
- Jak pěstovat fíkovník
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak nakreslit ducha
- Jak se správně chovat ve vztahu