Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak pěstovat zelenec
- Jak funguje dobírka
- Jak pěstovat kedlubny
- Jak připravit krevety
- Jak uvařit guláš
- Jak naložit panenku
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak zjistit font písma
- Kde pramení Labe
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak připravit matcha čaj
- Jak zjistit cholesterol
- Jak hledat majitele nemovitosti
- Jak naložit žampiony
- Jak jíst kaki
- Jak vyrobit svíčku