Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak naložit pstruha
- Jak pěstovat tymián
- Jak léčit dnu
- Jak zabalit kufr
- Jak udělat jerky
- Jak připravit artyčok
- Jak nakreslit kytku
- Jak nakreslit miminko
- Jak jíst tatarák
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak se správně dělá grog
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak uvařit aspik
- Kde pramení Labe
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak nakreslit dort
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak nakreslit anděla
- Jak připravit bedlu
- Jak uvařit guláš