1. Vložte těstoviny do vařící vody a přiveďte ji do varu.
2. Vařte těstoviny podle doporučení na obalu. Obvykle trvá 8 až 10 minut.
3. Každé 2 minuty ochutnejte těstoviny, abyste zjistili, jestli jsou uvařené dle vašeho gusta.
4. Jakmile jsou těstoviny měkké, ale stále mají podobu „al dente”, okamžitě je vyjměte z vroucí vody.
5. Těstoviny nakonec opláchněte studenou vodou, aby se zastavil proces vaření.
6. Hotové těstoviny můžete podávat s omáčkou nebo je použít v salátu.
- Jak udělat sushi
- Jak připravit humra
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak pěstovat koriandr
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak naložit cibuli
- Jak připravit artyčok
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak upéct řepu
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Proč je grep hořký
- Jak naložit citrony
- Jak naklíčit vodnici
- Jak nakreslit ovci
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak dlouho vařit noky
- Jak uvařit koprovku
- Jak oškubat kachnu