1. Vložte těstoviny do vařící vody a přiveďte ji do varu.
2. Vařte těstoviny podle doporučení na obalu. Obvykle trvá 8 až 10 minut.
3. Každé 2 minuty ochutnejte těstoviny, abyste zjistili, jestli jsou uvařené dle vašeho gusta.
4. Jakmile jsou těstoviny měkké, ale stále mají podobu „al dente”, okamžitě je vyjměte z vroucí vody.
5. Těstoviny nakonec opláchněte studenou vodou, aby se zastavil proces vaření.
6. Hotové těstoviny můžete podávat s omáčkou nebo je použít v salátu.
- Jak dlouho vařit noky
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak pěstovat houby
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak jíst mango
- Jak pěstovat ibišek
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak hrát šachy
- Jak udělat kvásek
- Jak zjistit cholesterol
- Jak dlouho vařit kukuřici
- Jak naložit hovězí maso
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak naložit žebra
- Jak naložit jehněčí
- Jak jíst sushi
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak uvařit pohanku