1. Vložte těstoviny do vařící vody a přiveďte ji do varu.
2. Vařte těstoviny podle doporučení na obalu. Obvykle trvá 8 až 10 minut.
3. Každé 2 minuty ochutnejte těstoviny, abyste zjistili, jestli jsou uvařené dle vašeho gusta.
4. Jakmile jsou těstoviny měkké, ale stále mají podobu „al dente”, okamžitě je vyjměte z vroucí vody.
5. Těstoviny nakonec opláchněte studenou vodou, aby se zastavil proces vaření.
6. Hotové těstoviny můžete podávat s omáčkou nebo je použít v salátu.
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak dlouho vařit vajíčka
- Proč je salát hořký
- Jak opravit ulomený zub
- Jak uchovat křen
- Jak naklíčit mandle
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak pěstovat dýně
- Jak uvařit kuskus
- Jak zjistit uniklé heslo
- Jak nakreslit králíka
- Jak připravit Yerba mate
- Jak naložit králíka
- Jak udělat jerky
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak naklíčit dýni
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak naložit žebra
- Jak naklíčit pšenici
- Jak pěstovat chilli