1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Proč je voda modrá?
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak zjistit řidičské body
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak jíst chřest
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak uvařit špagety
- Jak zálohovat data
- Jak uvázat mašli
- Jak naložit řepu
- Jak naložit špekáčky
- Jak na letenky
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak pěstovat jasmín
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak dlouho je kočka březí