1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak pěstovat jalapenos
- Jak dlouho vařit tofu
- Jak rozmrazit maso
- Jak upéct řízek
- Jak napsat životopis
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Kde bolí slinivka
- Jak jíst avokádo
- Jak vyrobit svíčku
- Jak uvařit hrách
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak léčit opar
- Jak se loupe mango
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak naklíčit vodnici
- Jak naložit papriky
- Proč je kráva posvátná
- Jak nakreslit šneka