1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak naklíčit hrách
- Jak chovat morče
- Jak vyrobit lampion
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak naložit zvěřinu
- Proč je voda modrá?
- Jak nakreslit jablko
- Jak uvařit adzuki
- Jak uvařit rýži
- Jak odstranit rez
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak připravit tempeh
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak řezat polystyren
- Jak upéct chleba
- Jak nakreslit rty
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak aktivovat systém Windows 10