1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak připravit steak
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak zjistit font písma
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak uvařit vývar
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak uvařit cuketu
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak má vypadat životopis
- Jak pěstovat papriky
- Jak vyčistit myčku
- Jak uvařit kroupy
- Jak dlouho kojit
- Jak zjistit eori číslo
- Jak zjistit majitele domény
- Jak naložit amura
- Jak uvařit bramborovou kaši