1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak editovat PDF
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak vyčistit odpad
- Jak otočit video
- Jak se správně starat o zuby
- Jak naložit citrony
- Jak naložit dýni
- Jak pěstovat dýně
- Jak nakreslit srdce
- Jak dlouho vařit noky
- Jak naložit cibuli
- Jak uvařit těstoviny
- Jak oloupat broskve
- Jak uvázat šátek
- Jak naklíčit špaldu
- Jak naložit krkovici
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak řezat sklo
- Jak pěstovat feferonky