1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak bolí ledviny
- Jak naložit zelí
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak jíst tatarák
- Jak naklíčit sezam
- Jak pěstovat brambořík
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak jíst kaviár
- Jak nakreslit miminko
- Jak vyčistit koberec
- Jak pěstovat mrkev
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak pěstovat dýně
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak připravit flat white
- Proč je kráva posvátná