1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak zhubnout stehna
- Jak jíst krevety
- Jak naložit hermelín
- Jak uchovat křen
- Jak jíst tofu
- Jak pěstovat astry
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak nakreslit žábu
- Jak dlouho inhalovat
- Jak připravit chobotnici
- Jak impregnovat boty
- Jak jíst ústřice
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak naklíčit quinou
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak si fénovat vlasy
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak nakreslit kytku