1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak zálohovat data
- Jak naložit jehněčí
- Proč je salát hořký
- Jak zjistit číslo SIM
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak zjistit font písma
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak naložit zelí
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak naložit cibuli
- Jak dlouho vařit špagety
- Proč je krev červená
- Jak uvařit lososa
- Jak upéct řízek
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak funguje PayPal
- Jak připravit flat white
- Jak chovat slepice
- Jak se integruje
- Proč je voda v moři slaná