1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak vyměnit IQOS
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak uvařit batáty
- Jak pěstovat amarylis
- Jak naklíčit sezam
- Jak uvařit těstoviny
- Jak jíst humra
- Jak na rozvod manželství
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak naložit cuketu
- Jak opravit brýle
- Jak uvařit pudink
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak pěstovat ananas
- Jak naklíčit rýži
- Jak uvařit chobotnici
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak pěstovat cibuli
- Jak pěstovat estragon