1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak uvařit adzuki
- Jak upéct řízek
- Jak naložit pstruha
- Jak hrát šachy
- Jak se zbavit kašle
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak pěstovat fialky
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak aktivovat ISIC
- Jak naložit žebra
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak nakreslit ovci
- Jak udělat karamel
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak léčit nachlazení
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak si namalovat obočí
- Jak pěstovat brusinky